ACTUEEL

Ingrid Wolf wordt voorzitter raad van bestuur St. Anna Zorggroep

De raad van toezicht van de St. Anna Zorggroep heeft Ingrid Wolf benoemd tot nieuwe voorzitter van de raad van bestuur per 1 januari 2017. Zij volgt Ed Rutters op, die in juli aankondigde afscheid te nemen.

Wolf is al lid van de raad van bestuur van St. Anna sinds 2013. Verder is ze voorzitter van de raad van toezicht van Seniorenresidentie Ruitersbos in Breda en van de Rotterdamse Stichting Gezond op Zuid. In het verleden is ze onder meer voorzitter van de Vereniging de Medische Staf geweest bij St. Anna, waar ze ooit begon als vaatchirurg. Wolf studeerde geneeskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

In haar functie als gewoon lid van de raad van bestuur wordt zij opgevolgd door Charles Evers, die een jaar zal aanblijven vanaf januari 2017. Hij heeft jarenlange ervaring als (financieel) bestuurder in de zorg. De afgelopen jaren heeft hij als lid van de raad van bestuur/CFO van Atrium Medisch Centrum, en daarna van de Stichting Zuyderland Medisch Centrum en Zorgconcern Heerlen/Sittard-Geleen, de fusie mede voorbereid en gestalte gegeven tussen voormalig Atrium MC en Orbis Medisch en Zorgconcern.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top