ACTUEEL

Gelderhorst vernieuwt raad van toezicht

Dovenzorgorganisatie Gelderhorst krijgt een geheel nieuwe raad van toezicht (rvt). Iske ter Haar is vanaf 1 januari voorzitter van de raad. De overige nieuwe leden zijn Paul Kool, Alita Hidding, Jan Dikken en Rob van Oostveen. De huidige rvt treedt gefaseerd terug.

Voorzitter Iske ter Haar (65 jaar) heeft naast een uitgebreide relevante bestuurlijke ervaring in de zorg ruime ervaring als toezichthouder in onder meer de ouderenzorg. Ze heeft daarbij bijzondere belangstelling voor de kwaliteit van zorg en dienstverlening;

Vicevoorzitter Paul Kool (59 Jaar) is doof, en wordt in de rvt benoemd op bindende voordracht van de Cliëntenraad (CR). Hij is een bekend gezicht in de dovenwereld, onder andere als medeoprichter/eigenaar van gezinshuis Stellaluna. 

Alita Hidding (55 jaar) is een zeer ervaren toezichthouder in zorg, onderwijs en welzijn met specialiteit kwaliteit en veiligheid.

Jan Dikken (57 jaar) is een ervaren toezichthouder met zeer relevante financiële ervaring.

Rob van Oostveen (64 jaar) heeft ervaring op het gebied van strategisch vastgoedbeleid, ook in de zorg. Daarnaast heeft hij uitgebreide ervaring als toezichthouder.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top