ACTUEEL

Frank Hengeveld nieuwe directeur bij Indigo

Frank Hengeveld is aangesteld als nieuwe directeur bij de Indigo Service Organisatie. Hij start op 1 oktober, zo maakte de organisatie maandag bekend.

Hengeveld heeft zijn ervaring opgedaan als commercieel manager bij de HSK Groep en bij diverse verzekeraars, waaronder Achmea. De afgelopen jaren is Hengeveld was hij vanuit zijn eigen bureau betrokken bij diverse vernieuwingstrajecten, waaronder de start-up van Beter Leren Leven en Vital Innovators.

Cecile Exterkate, aankomend voorzitter van de algemene vergadering van aandeelhouders van Indigo: "Met de komst van Frank Hengeveld verwachten wij dat wij iemand in huis halen die onze organisatie nog meer kan ondersteunen in het out-of-the-box-denken, iets wat mijns inziens nodig is om de roerige jaren voor ons te overleven. Zijn commerciële achtergrond, kennis van en ervaring met zorginnovaties vormen een mooie aanvulling op onze organisatie en het huidige team van de Service Organisatie."

Indigo is een landelijke aanbieder van basis-ggz, poh-ggz en preventie. De Service Organisatie is verantwoordelijk voor de strategische koers van Indigo, de ontwikkeling van het zorgprogramma, wetenschappelijk onderzoek, de opleidingen van de medewerkers en de landelijke marketing, public relations en externe profilering. 

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top