ACTUEEL

Kamp officieel benoemd tot voorzitter ActiZ

De leden van werkgeversorganisatie ActiZ hebben woensdag Henk Kamp benoemd tot voorzitter. De oud-minister volgt per 1 januari Guus van Montfort op.

Kamp kandideerde zich eind oktober voor het voorzitterschap van ActiZ.

Tijdens de algemene ledenvergadering werden tevens de bestuursleden benoemd en de leden van de kerngroepen Zorg Thuis, Revalidatie & Herstel, Wonen & Zorg en de themacommissies Arbeid en Informatisering. In totaal gaat het om zestig bestuursleden afkomstig van aangesloten zorgorganisaties.

Met de benoeming van de voorzitter en de bestuurders is de nieuwe verenigingsstructuur een feit. ActiZ kondigde in januari aan zijn verenigingsstructuur én cultuur aan te willen passen. De vereniging van werkgevers in de Verzorgings-en Verpleeghuizen en Thuiszorg (VVT) deed dit na forse kritiek van leden, waaronder Cordaan, een van de grotere zorgorganisaties die bij de vereniging zijn aangesloten.

Op 1 december komen de verschillende kerngroepen en themacommissies voor het eerst bij elkaar om handen en voeten te geven aan de nieuwe samenwerking en aan de jaarplannen voor 2018, zo maakt ActiZ bekend.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top