ACTUEEL

Stichting Cato benoemt alweer nieuwe bestuurder

De raad van toezicht van Stichting Cato in Den Haag heeft Didier Dohmen benoemd tot bestuurder van Cato en de stichting ASB. De vorige bestuurder, Eef Weenink, was op 1 maart aangetreden.

Eef Weenink is gestopt per 26 september als bestuurder vanwege "verschil van inzicht met de raad van toezicht over de wijze van borging van de vorig jaar ingezette koers en de doorgevoerde veranderingen van de ouderenorganisatie". De raad van toezicht heeft vervolgens Lia van Fraassen, werkzaam als manager bedrijfsbureau bij Cato, benoemd tot waarnemend bestuurder. Zij geeft het stokje over aan Didier Dohmen, die op 22 november van start is gegaan.

Dohmen heeft veel ervaring als interim-bestuurder bij organisaties in zorg en onderwijs. Hij heeft in het verleden onder meer gewerkt als directeur Financiën bij Meandergroep in Limburg, de afgelopen jaren heeft hij vooral (interim)functies bekleed in onderwijsinstellingen. De raad van toezicht heeft er vertrouwen in dat met de aanstelling van Dohmen "de beide stichtingen beschikken over een nieuwe bestuurder waarmee Cato de toekomstige uitdagingen met vertrouwen tegemoet kan zien".

1 Reacties

om een reactie achter te laten

Didier Dohmen

25 november 2017

Geachte leden van de Skipr redactie,

Een kleine rectificatie.
Ik ben benoemd tot bestuurder ad interim van stichting Cato Den Haag en stichting ASB.

Hartelijke groet,

Didier Dohmen


Dit bericht is bewerkt door de beheerder op 01-01-2018 21:49.

Top