ACTUEEL

Dorine Wekking wordt voorzitter van Revalidatie Nederland

Dorine Wekking volgt Heino van Essen op als voorzitter van Revalidatie Nederland per 1 januari 2018. Van Essen is zes jaar voorzitter geweest van Revalidatie Nederland en daarmee heeft hij de maximale zittingstermijn bereikt.

Dorine Wekking is als executive coach verbonden aan Quist Leading Humans. Ze heeft meer dan twintig jaar ervaring in human resources bij internationale bedrijven zoals Shell, KPN en Aon, laatstelijk als HR-directeur en lid van het executive committee en bestuurder van hun pensioenfonds. Verder heeft ze ruime toezichthoudende ervaring en is ze op dit moment onder andere lid van de raad van toezicht van de Reinier Haga Groep. Wekking heeft na haar studie aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding fiscaal recht gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam.

Revalidatie Nederland is de branchevereniging voor de revalidatie en zet zich in voor de belangen van haar leden, gericht op het aanbieden van zo goed mogelijke revalidatiezorg. Nederland heeft 37 leden, waaronder alle revalidatiecentra in Nederland, een aantal ziekenhuizen en enkele ZBC’s.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top