ACTUEEL

Man sluipt met mes verzorgingshuis binnen

De politie in Tilburg heeft op zondagavond 20 mei rond elf uur ’s avonds een 30-jarige man uit Goirle aangehouden. De man was met een mes gewapend behandelcentrum De Hazelaar in Tuilburg binnengeslopen.

In de locatie van zorgorganisatie De Wever ontstond paniek toen bleek dat de verdachte gewapend was met een mes. Personeel belde de politie die direct met meerdere eenheden ter plaatse kwam. Een hondengeleider ging samen met enkele collega’s naar binnen om de verdachte op te sporen en aan te houden. 

De man bleek in een van de gangen rond te lopen. Daar was hij met zijn mes in de muren en ramen aan het steken. Toen hij niet reageerde op het aanroepen door een van de agenten is er pepperspray in zijn gezicht gespoten en kon de man door meerdere agenten worden aangehouden. De man bleek gewond te zijn aan zijn hand. Hij is eerst in het ziekenhuis aan zijn verwonding behandeld en daarna ingesloten in een cel. Mogelijk was de man onder invloed van alcohol. Er wordt verder onderzoek naar de zaak gedaan.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top