ACTUEEL

RRR en Aafje Thuiszorg mogen nieuw bedrijf starten

Het Centrum voor Reuma en Revalidatie Rotterdam (RRR) en Aafje Thuiszorg mogen samen een nieuwe onderneming starten. Dat heeft de Autoriteit Consument en Markt (ACM) op 4 juli besloten, zo maakte zij maandag bekend.

RRR en Aafje hebben de ACM begin juni om toestemming gevraagd voor de joint venture. Die concludeert na onderzoek dat er voldoende concurrentie overblijft nadat de nieuwe onderneming is gevormd.

RRR is in 2017 gefuseerd met Fundis, dat zich bezighoudt met thuiszorg, verpleegkundige hulp, woonzorgcentra en aanvullende diensten op het gebied van gezondheid, welzijn en comfort. De fusieorganisatie gaat samen met vvt-organisatie Aafje onder de naam Transmitt revalidatie neurorevalidatiezorg aanbieden aan inwoners van Rotterdam en omgeving. Transmitt revalidatie is gespecialiseerd in revalidatie na een beroerte (CVA – Cerebro Vasculair Accident). De locatie van waaruit de ketenzorg plaatsvindt is RRR in Hillegersberg. Daar wordt straks naast revalidatiezorg ook langdurige somatische zorg en kortdurend verblijf in een zorgpension aangeboden.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top