ACTUEEL

Fundis en RRR voltooien bestuurlijke fusie

Stichting Fundis en Stichting Centrum voor Reuma en Revalidatie Rotterdam (RRR) zijn per 1 augustus bestuurlijk gefuseerd. Fundis heeft het bestuur en het toezicht van RRR overgenomen.

In februari kwam naar buiten dat de organisaties wilden fuseren. Zowel de Autoriteit Consument en Markt (ACM) als de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) gaven aan geen bezwaar te hebben tegen een bestuurlijke fusie. Ook de verschillende medezeggenschapsraden van de organisaties stemden in met de plannen.

Fundis houdt zich bezig met thuiszorg, verpleegkundige hulp, woonzorgcentra en aanvullende diensten op het gebied van gezondheid, welzijn en comfort. RRR houdt zich bezig met klinische en poliklinische revalidatie en somatische verpleeghuiszorg.

CVA-zorg

De fusie-organisatie gaat samen met stichting Aafje in Zuid Holland een nieuwe keten voor CVA-zorg ontwikkelen in Rotterdam en omstreken. De locatie van waaruit de ketenzorg plaatsvindt is RRR in Hillegersberg. Daar wordt straks naast revalidatiezorg ook langdurige somatische zorg en kortdurend verblijf in een zorgpension aangeboden.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top