ACTUEEL

Kentalis wendt zich tot ACM voor overname GGMD

Stichting Koninklijke Kentalis wil Stichting voor Geestelijke Gezondheidszorg en Maatschappelijke Dienstverlening voor Doven en Slechthorenden (GGMD) overnemen. De bedrijven hebben op 26 oktober de ACM om toestemming gevraagd voor de overname.

Dat meldt de Autoriteit Consument & Markt op 5 november. De fusieplannen zijn al langer bekend. GGMD tekende begin dit jaar een intentieovereenkomst met Kentalis, waarbij GGMD als stichting onder de Koninklijke Kentalis Holding valt.

Expertiseproducten

Kentalis is er voor mensen die een taalontwikkelingsstoornis hebben of slechthorend, doof of doofblind zijn, ook als zij meerdere beperkingen hebben. Zij kunnen bij de organisatie terecht voor onderzoek, zorg en onderwijs op maat, dicht bij huis en op locaties door heel Nederland. Ook werkt Kentalis samen met zorg- en onderwijsprofessionals in het binnen- en buitenland. GGMD houdt zich bezig met gespecialiseerde ambulante begeleiding, behandeling en geestelijke gezondheidszorg en expertiseproducten aan thuiswonende doven, slechthorenden en doofblinden.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top