ACTUEEL

Planetree doet intrede in gehandicaptenzorg

Gehandicaptenzorginstelling Stichting Fatima is gestart met Planetree. Stichting Fatima is de eerste Nederlandse gehandicaptenzorginstelling die het zorgconcept waarbij de menselijke kant van de zorg aan cliënten en familie centraal staat, omarmt.

Planetree zorgconcept

Planetree is een wereldwijd internationaal netwerk van gezondheidszorginstellingen die op basis van de drie principes, betere zorg, helende omgeving en gezonde organisatie, hun zorg invulling geven. De drie principes zijn onderverdeeld in 12 elementen, te weten menselijke interactie, eigen keuze en verantwoordelijkheid voor de cliënt, uitstekende behandeling en zorg, menswaardige technologie, familie en naasten spelen een positieve rol bij de behandeling, gemotiveerde en tevreden medewerkers, gezonde financiële resultaten en een goede marktpositie. Naast Stichting Fatima werken in Nederland verschillende ziekenhuizen met het zorgconcept.

>> Skipr daily <<

Skipr daily brengt u elke ochtend voor 8:00 uur een overzicht van het meest actuele nieuws. Abonneer u gratis op deze dagelijkse e-mailnieuwsbrief. U kunt de Skipr daily personaliseren door zelf de voor u interessante rubrieken te kiezen.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top