ACTUEEL

Thebe meldt zich bij ACM voor overname thuiszorg Careyn

Thebe Wijkverpleging heeft bij de Autoriteit Consument & Markt (ACM) aangegeven de thuiszorgactiviteiten van Careyn in de regio West-Brabant te willen overnemen. Het betreft wijkverpleging, dagbesteding, thuisbegeleiding, hospicezorg en personenalarmering.

Thebe en Careyn maakten in januari al bekend een principe afspraak te hebben over de overname. In aansluiting hierop hebben de bedrijven de ACM op 30 oktober officieel om toestemming gevraagd voor de overname. De overname neemt meer tijd in beslag dan voorzien. Oorspronkelijk mikten de betrokken zorgaanbieders op 1 juli.

Concern

Careyn wil de thuiszorgactiviteiten in Breda en omgeving afstoten om meer focus aan te brengen in het aanbod en het werkgebied van de organisatie. Het Careyn-concern biedt wijkverpleging, wonen met zorg, psychogeriatrische en somatische zorg, dagbesteding, thuisbegeleiding, ergotherapie, fysiotherapie, voedingsvoorlichting en diëtiek, jeugdgezondheidszorg, personenalarmering en palliatieve zorg aan in Delft Westland Oostland- Nieuwe Waterweg Noord, Zuid-Hollandse eilanden en Breda, Utrecht Stad en Utrecht West.

   

1 Reacties

om een reactie achter te laten

Jacques1307

6 november 2019

Schoenmaker blijf bij je leest is bij thebe volkomen zoek. Thuiszorg en verpleging is bezig om psychologen/huisartsen/logopedisten fysios en andere (para)medische beroepen intern te houden. Niks anders dan een extra verdienmodel.
De managers zagen daar geld en houden alles onder de koepel "thebe".

Top