ACTUEEL

Antonius Zorggroep voegt cliëntenraden samen

De cliëntenraden van het Antonius Ziekenhuis in Sneek en Thuiszorg Zuidwest Friesland gaan samen in een nieuwe centrale cliëntenraad. De organisaties zijn onderdeel van de Antonius Zorggroep.

Centrale cliëntenraad

De Antonius Zorggroep wil door het samenvoegen van de cliëntenraden de belangen van beide organisaties beter behartigen. Omdat zorgpaden en zorgketens bestaan uit ziekenhuiszorg en thuiszorg biedt een centrale cliëntenraad meer aandacht en kennis.

Belangenbehartiging

Jan Degen, voorzitter van de nieuwe cliëntenraad en voorheen van Thuiszorg Zuidwest Friesland, stelt op de site van het Antonius Ziekenhuis: “We denken dat we de belangen van onze cliënten en patiënten beter kunnen behartigen vanuit één cliëntenraad die zicht heeft op het hele zorgaanbod. Dus ook op het traject tussen ziekenhuisopname en zorg thuis. Op die manier valt er niets tussen wal en schip, en kunnen patiënten er van verzekerd zijn dat we optimaal aan hun belangen werken.”

Skipr event: Sustainability Congres en Gala 2010

Kofi Annan, Roger van Boxtel, André Veneman en de MIT-hoogleraren Prashant Yadav en David Simchi-Levi voeren naast Gerard Kleisterlee op woensdag 2 juni 2010 het woord tijdens het Sustainability Congres en Sustainability Gala 2010 in Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Wilt u erbij zijn? Aanmelden voor dit Skipr event is mogelijk via het aanmeldformulier.

Twitteren over het Skipr evenement?  Gebruik #Skiprevent
Volg Skipr ook op Twitter.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top