ACTUEEL

Nieuwbouw MST drie maanden uitgesteld

De nieuwbouw van Medisch Spectrum Twente (MST) start in ieder geval drie maanden later dan gepland. De bouw start niet eerder dan in 2011. Dat meldt TC Tubantia.

Vertraging

Dat de bouw vertraging oploopt, was al langer duidelijk. Een woordvoerder van het MST laat weten dat de vertraging eind mei, begin juni al voorzien was. De volledige bouw kost zo’n 350 miljoen euro en het ziekenhuis is nog in gesprek met een bankenconsortium. "Het gaat niet om een simpele dakkapel", stelt de woordvoerder.

In verband met vakanties liggen de gesprekken nu even stil. Deze worden in september hervat. Ook de Raad van State moet zijn oordeel nog vellen over een aantal beroepsprocedures. De woordvoerder verwacht hier ook rond september meer duidelijkheid over te hebben.

Het MST wil een van de vestigingen fors uitbreiden en de andere sluiten.

>> Skipr community <<

In de Skipr community 'Participatie & Gezondheid’ kunt u met uw LinkedIn profiel discussies voeren, stellingen poneren en presentaties en bestanden delen over de thema's ‘De klant centraal’ en ‘Participatie in de eerste lijn’. Meld u aan bij de community 'Participatie en Gezondheid'.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top