ACTUEEL

Verdeelde LOF-jury looft Skipr

De LOF Prijs voor vakinformatie 2012 is naar businessplatform Emerce gegaan. De jury was niettemin uiterst positief over Skipr.

Skipr was voor de derde keer op rij genomineerd voor de jaarlijkse LOF Prijs voor Vakinformatie. “Een enorm prestatie”, aldus de jury. De LOF Prijs ging niettemin naar het multimediale platform voor online business en marketing Emerce.

Kop en schouders

Bij de uitreiking van de prijs tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van uitgeversvereniging Media voor Vak en Wetenschap in de Hermitage in Amsterdam bekende in juryvoorzitter Lize Alink publiekelijk dat de jury tot het einde toe verdeeld bleef. Volgens Alink staken Emerce en Skipr “met kop en schouders” boven de andere drie genomineerden uit.

Voorbeeld

Ook in het juryrapport lovende woorden voor Skipr. “Een multimediaal platform dat in een tijd van recessie en transformatie in een relatief korte periode een leidende positie weet te verwerven op basis van een innovatief businessmodel, is een voorbeeld voor elke ondernemende uitgever of uitgevende ondernemer”, aldus de jury.    

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top