Reader Interactions

Reacties 2

 1. Dick Koenis

  Juist Mister van Tilburg!! Als verpleegkundige even rapporteren tussendoor op de afdeling, steeds maar weer inloggen en al gauw vijf muisklikken verder. Op de desktop op kantoor, 50 meter verwijdert van voorval. Misschien 10 maal per dag. Medicijnen geven? 5 muisklikken, 16 patiënten. Dan hebben we het nog niet over de staat van de hardware en de beschikbaarheid….3 meestal gedateerde computers voor 4 of meer collega’s. Beschikbaarheid van inlogcodes voor invallers.

 2. Bert Jan Huegen

  Beste Sander,
  Er zijn zeker al mogelijkheden om de administratieve last enigszins terug te dringen.
  Op het gebied van mobiliteit hebben wij gemerkt dat zeker bij ambulante medewerkers het declareren een hoop gedoe is. Wij verschaffen de zorgprofessionals de middelen waarmee zij zo min mogelijk tijd kwijt zijn met het registreren en declareren van alle gemaakte ritten. Onze app zorgt ervoor dat alle ritten automatisch worden geregistreerd en hierdoor automatisch gedeclareerd (met de juiste kilometervergoeding) kunnen worden. Ook als er met de fiets of lopend wordt gereisd, is het eenvoudig met Reisbalans te regelen.
  Dat doen wij inmiddels voor meerdere grote organisaties in de zorg en ik zou zeker graag eens willen laten zien hoe wij op het gebied van mobiliteit de administratieve last drastisch kunnen verminderen!
  Groeten, Bert Jan