• Hidden
Abonneer u nu op dé podcast door de redactie van Skipr en Zorgvisie over de gezondheidszorg in Nederland Beluister de afleveringen van Voorzorg hier

Reader Interactions

Reacties 6

 1. wulf@mede-menszijn.nl

  Stapje voor stapje naar verplichte vaccinatie voor zorgpersoneel? Geef zorgpersoneel gewoon een flinke doos met de beste zelftesten. Kunnen ze wekelijks heel goed bij zichzelf.

 2. Arne van Oranje

  Als je werkt in de zorg heb je een grote verantwoordelijkheid om er voor te zorgen dat je cliënten/patiënten veilig geholpen worden door jouw. Naast het op peil houden van je kwalificaties horen daar ook vaccinaties bij zoals voor de griep en nu ook dus corona.
  En de reacties hier moet men nemen met een flinke korrel zout, soms is het zelfs desinformatie omkleed als een spannende thriller.

  • zorg

   Heren, Arne en Orange ,
   Allereerst respect voor jullie intentie om goede veilige zorg te willen leveren. Daar geen misverstand over , echter om een geplaatste reactie, in de hoek van een thriller te plaatsen , is wel er kort door de bocht . Was het maar een thriller . Helaas gaat hier over wetenschappelijk feiten van toen . Aantoonbaar en op te zoeken . En mocht je dan toch op zoek gaan , laat dan direct de medisch wettenschappelijke aantoonbare feiten zien dat de 60 jaar durende influenza ( griep) vaccin heeft gewerkt in de seizoen’s periode dat deze al jaren aanwezig is en muteert . Denk dat je deze bijdrage , met heel veel !!! korrels zout moet bekijken . Overigens Corona kun je niet een op een ,vergelijken zeker niet in de aanpak , zoals met influenza. Hoewel de spuit industrie dit uiteraard graag zou toejuichen .,Als je begrijpt wat ik bedoel ! Succes

 3. Frank Conijn

  Ik sluit me helemaal aan bij dhr. Van Oranje.