• Hidden
Abonneer u nu op dé podcast door de redactie van Skipr en Zorgvisie over de gezondheidszorg in Nederland Beluister de afleveringen van Voorzorg hier

Reader Interactions

Reacties 1

  1. zorg

    De ANBO wist natuurlijk al lang het antwoord en uitkomst van deze rare georganiseerde enquête. De ideale doelgroep voor Hugo de Jonge. Tv en radio het gereedschap om het onderbewustzijn ( nu 19 maanden later ) via manipulatieve karakter van de mainstream media bij deze ouderen volledig in de spiraal van angst te houden . Journal of Media Psychology . De uitspraak ‘ je bent wat je eet ‘ geldt voor alle vormen van consumptie, ook media consumptie . Wanneer je luistert of kijkt naar iets wat met negativiteit omgeven is , veranderen de chemicalien in je brein en worden er stress hormonen aangemaakt in je lichaam ( cortisol) . Dit is een natuurlijke en automatische reactie wanneer je iets negatiefs aan het consumeren bent. Te veel stresshormonen in je lichaam verzwakken je immuunsysteem en maken je vatbaar voor ziektes en aandoeningen als depressief , chronische vermoeidheid hoge bloeddruk en angstig . En laat nu net deze genoemde ouderen daar veel te veel van hebben geconsumeerd de afgelopen 19 maanden media angst serie van de NOS en NPO’S .
    Is het dan raar als je een dergelijke enquête organiseerd met opnieuw het thema angst , dat dit de uitkomst is . Zou ANBO adviseren een andere enquête te organiseren met de gevolgen van dit angst circus . En wat ze beter kunnen doen in het kader van preventie en versterking van hun immuunsysteem.
    Zeer negatieve actie van deze ANBO .