• Hidden
Abonneer u nu op dé podcast door de redactie van Skipr en Zorgvisie over de gezondheidszorg in Nederland Beluister de afleveringen van Voorzorg hier

Reader Interactions

Reacties 2

  1. Roelf 47

    Het kan toch niet waar zijn dat alle oplossingen die zijn bekeken en beproken geen (deel)oplossing bieden? Zonder verdere toelichting stelt Jos de Blok volgens dit artikel in zijn open brief aan VWS dat de Beroepsstandaard wijkverpleging het panacee is. Bij mij rijst dan de vraag: “Is hier geen sprake van een ordinaire strijd op de apenrots waar, linksom of rechtsom, de mensen die het vakwerk moeten doen de dupe van worden?”

  2. kittrik

    We moeten ons realiseren dat de overheid c.s., niet alleen in NL maar in alle westerse landen, al jaren bezig is greep op de zorg(kosten) te krijgen. Daarnaast is een versplinterd zorglandschap nauwelijks in staat gebleken verder te innoveren dan medische innovaties, alhoewel een kentering zichtbaar is.
    Diverse bestuurders zijn ‘overgevoelig’ voor samen met de overheid tot afspraken te komen en hebben zo geen oog en oor voor de weldadige professionele praktijk. Een praktijk die ondergeschikt gemaakt wordt door een slimme overheid (met 2!! ministers en een staatssecretaris) die benauwd is voor het nog verder de handlopen van zorgkosten.
    Dus Actiz speel dan ook die kaart uit.