• Hidden
Abonneer u nu op dé podcast door de redactie van Skipr en Zorgvisie over de gezondheidszorg in Nederland Beluister de afleveringen van Voorzorg hier

Reader Interactions

Reacties 2

  1. Jorinde Oostenbroek-Bisschop

    Wat zo verbazingwekkend is: de verzekeraars doen alsof zij de barmhartige Samaritaan zijn. Maar is het niet zo dat de burgers van Nederland premie betalen voor zorg die zij niet hebben ontvangen door Corona, nu al twee jaar achtereen? Geld dat dus opgepot kan worden door de zorgverzekeraar, maar die dat nu blijkbaar zien als eigen geld. Het zijn niet alleen de ziekenhuizen die hiermee belazerd worden, het zijn de burgers van Nederland die een rat voor het oog wordt gedraaid. Zij blijven premie betalen maar hun recht op zorg wordt hen onthouden.

  2. Jorinde Oostenbroek-Bisschop

    Wat zo verbazingwekkend is: de verzekeraars doen alsof zij de barmhartige Samaritaan zijn. Maar is het niet zo dat de burgers van Nederland premie betalen voor zorg die zij niet hebben ontvangen door Corona, nu al twee jaar achtereen? Geld dat dus opgepot kan worden door de zorgverzekeraar, maar die dat nu blijkbaar zien als eigen geld. Het zijn niet alleen de ziekenhuizen die hiermee belazerd worden, het zijn de burgers van Nederland die een rad voor het oog wordt gedraaid. Zij blijven premie betalen maar hun recht op zorg wordt hen onthouden.