• Hidden
Abonneer u nu op dé podcast door de redactie van Skipr en Zorgvisie over de gezondheidszorg in Nederland Beluister de afleveringen van Voorzorg hier

Reader Interactions

Reacties 2

  1. Arne van Oranje

    Traumaverwerking is meer dan alleen maar EMDR, als de angsttrigger verdwenen of vermindert is door EMDR begint pas de weg naar boven met therapie en daar is tijd voor nodig. En die tijd willen zorgverzekeraars, en met name CZ, niet betalen.
    En de ICT kennende in de zorg ben je voor afname van diensten veel geld kwijt, dus de winst op personeelskosten en tijd ben je kwijt aan geld voor de ICT diensten. En gezien dat de zorgverzekeraars de tijd vergoeden en niet diensten die je afneemt om de tijd te verkorten blijven EMDR sessies in de regel 90 minuten. De schoorsteen moet wel roken.

  2. e.kersten@altrecht.nl

    Al met al is dit een hele goede stap in de richting van (ver)beter(d)e therapieën geven en een stap te zetten naar waar het mogelijk is, digitale zorg geven, daarmee de kwaliteit van de zorg en behandeling van de cliënt te verhogen en direct op de kosten te kunnen letten. Wij bij Altrecht zijn hier volop mee bezig en werken al geruime tijd met Moovd samen met grote tevredenheid.