• Hidden
Abonneer u nu op dé podcast door de redactie van Skipr en Zorgvisie over de gezondheidszorg in Nederland Beluister de afleveringen van Voorzorg hier

Reader Interactions

Reacties 1

  1. HB

    Ga lekker verder met de waanzin: Verlammingen, ongecontroleerde stuiptrekkingen en zelfs sterfgevallen: in de EMA-databank zijn reeds 1.268 gevallen van bijwerkingen bij kinderen en jeugdigen tot 17 jaar geregistreerd in verband met een Covid-19 vaccinatie , aldus een verslag van tkp.at. Bij zuigelingen tot 2 jaar gaat het om bijna 500 gevallen van bijwerkingen bij AstraZeneca, en iets minder dan 100 gevallen bij Biontech/Pfizer. Bijzonder dramatisch: er zijn drie sterfgevallen gedocumenteerd – twee na vaccinatie door Biontech/Pfizer en één na vaccinatie door AstraZeneca.

    Kortademigheid, stuiptrekkingen, gezichtsverlamming – al deze bijwerkingen schijnen zelfs alleen al door moedermelk bij zuigelingen te worden teweeggebracht, zoals tkp.at meldt. Als men daarentegen de mainstream media en de vakbladen mag geloven, is het juist de vaccinatie van moeders die geacht wordt hun ongeboren kinderen of zuigelingen te beschermen. Het doorgeven van antigenen wordt verondersteld de reden te zijn voor de veronderstelde bescherming. Maar dit kan ook de oorzaak van de symptomen zijn.