Abonneer u nu op dé podcast door de redactie van Skipr en Zorgvisie over de gezondheidszorg in Nederland Beluister de afleveringen van Voorzorg hier

Reader Interactions

Reacties 1

  1. zorg

    Het is verbazend dat er helemaal geen betekenisvolle studies bestaan over de werkzaamheid en veiligheid van deze genetische experimentele injectie, welke door de EU regeringen in enorme hoeveelheden vooraf zijn besteld voor de bevolking. In deze razendsnelle race om de uiterst winstgevende noodgoedkeuring is deze door farmaceutische bedrijven uiteindelijk in de markt gezet. Vanuit dit perspectief is de bevolking nauwelijks instaat een gedegen afweging te kunnen maken tegen de risico’s en een lange lijst van bijwerkingen . Inmiddels meld de Volkskrant veel overlijdens, na deze experimentele injectie?
    Dit roep wederom de vraag op wat is over van het medische establishment en denken ,als men nu ook deze jonge doelgroep gaat blootstellen aan dit medische experiment??
    De verantwoordelijkheid en schade is niet te verhalen op producenten.
    Gelet op nog ontbreken van gerandomiseerd dubbelblind wetenschappelijk bewezen werking van deze injectie alsmede de huidige overleden mensen ,is het dan hoog tijd de balans op te maken van de schade en risico’s die nu steeds zichtbaarder begint te worden, van een wereldwijd experiment. Een virus experiment waar het merendeel van de mensen nauwelijks last heeft .