• Hidden
Abonneer u nu op dé podcast door de redactie van Skipr en Zorgvisie over de gezondheidszorg in Nederland Beluister de afleveringen van Voorzorg hier

Reader Interactions

Reacties 2

  1. wulf@mede-menszijn.nl

    In de politiek hebben we volksvertegenwoordigers nodig, geen mensen die erg graag in de schijnwerpers staan. Ik herinner me dat hij kort na een persconferentie van Rutte en de Jonge in tegenspraak met wat daar aan regels gesteld werd toch mondkapjes adviseerde. Moest hij zonodig buiten de rijen gaan staan die gesloten diende te blijven t.b.v. van rust en eendracht in het land. Ernst Kuipers en ook Hugo de Jonge vind ik mindere volksvertegenwoordigers omdat ze het vooral hebben over (hun) successen. Daarbij vind ik Mark Rutte en Diederik Gommers een verademing.

  2. Hippocratez

    Ben het eens met de stelling dat hij nogal graag in de belangstelling staat. Bovendien wist hij tijdens de crisis steeds weer lokaal opgezette goedwerkende systemen vakkundig om zeep te helpen door zo nodig de landelijke coordinatie te willen regelen. Het kostte dagen voordat dat wat we eerder al prima geregeld hadden weer functioneel was nadat hij het begon te “coordineren”.
    Niet voor niet was zijn bijnaam bij ons “de paarse krokodil”