• Hidden
Abonneer u nu op dé podcast door de redactie van Skipr en Zorgvisie over de gezondheidszorg in Nederland Beluister de afleveringen van Voorzorg hier

Reader Interactions

Reacties 2

  1. Frank Conijn

    Gommers zou er beter aan doen om te pleiten voor maatregelen om de vaccinatiegraad onder volwassenen en vooral die boven de 40 omhoog te krijgen. Des te hoger die graad is, des te minder ziekenhuisbedden je nodig hebt.

  2. Peter Koopman

    Prof. Gommers kent de praktijk en ziet de IC service afbrokkelen. Een plan op nationaal niveau ( lokaal en branche overstijgend ? ) ziet hij als noodzakelijk. Maar daarbij ligt er primair een opgave bij bestuurders en bekostigers. Het gaat oa ook om prioritering in beleid. Verpleegkundigen krijgen al jaren “ de laatste speen “. Er moet waarschijnlijk eerst ( langdurig ?) gestaakt gaan worden. De schade daarvan is enorm ( staat oa haaks op verpleegkundige beroepscultuur ), maar ook de bestuurders weigeren te kiezen en wijzen naar de overheid, die reeds langjarig doof en verlamd lijkt te zijn. Maar dokter Gommers ziet de schade voor patiënten en verpleegkundigen van nabij juist. Maar ook naar hem wordt niet geluisterd! De afloop is nog onbekend, maar de donkere wolken zullen nog lang zichtbaar zijn.