• Hidden
Abonneer u nu op dé podcast door de redactie van Skipr en Zorgvisie over de gezondheidszorg in Nederland Beluister de afleveringen van Voorzorg hier

Reader Interactions

Reacties 3

  1. c.blankers1@kpnplanet.nl

    Wie kan het tij keren n deze ellendige zorg waar we in verkeren?
    De overheid, de marktwerking en alle onnodige stupide zaken ooit bedacht door knappe koppen, hebben tot dit soort uitwassen geleid. Over de zorg is er geen zekerheid meer. Waar zijn we dan voor verzekerd? Het woord zegt het al: Zeker en verzekerd zijn zijn!

  2. hmcmanagement

    Het werd tijd dat de daarvoor ingestelde instantie gingen ingrijpen. Wat blijkt handhaven van regelgeving in Nederland toch een moeizame aangelegenheid. Liever gaan we van plan naar plan dan gewoon goed uitvoeren van een bestaand plan. Woensdag gehaktdag van de Algemene Rekenkamer toont het elk jaar weer. Kamerleden (maar ook bewindslieden) houden meer van eigen nieuwe monumentjes en momenten van glorie dan van degelijk handwerk dat erop neerkomt dat het leeuwendeel van het werk bestaat uit controleren van goede planuitvoering.

  3. Hippocratez

    Er hoort geen marktwerking in de zorg te zijn. Zorg is een nuts product, een noodzakelijk iets.
    Waarom staan we dit soort mega-bedrijven uit het buitenland toe om door ons betaalde zorgpremie te cashen en weg te sluizen uit ons land?
    Ridicuul is het