• Hidden
Abonneer u nu op dé podcast door de redactie van Skipr en Zorgvisie over de gezondheidszorg in Nederland Beluister de afleveringen van Voorzorg hier

Reader Interactions

Reacties 2

  1. Peter Koopman

    Programma “Ontregel de Zorg” levert niets op stelt VVD Minister Helder. ( IZA stelde doel tot vermindering met 5% ). Rijksgeld dus voor niets uitgegeven? Nieuw advies voor VWS nodig, nu aan RVS gevraagd. A. “De Zorg” is een containerbegrip en operationeel niet werkbaar; b. “Wantrouwen” is basis van administratielast; c. Administratievraag wordt gesteld zonder dat vrager de kosten van antwoord ( inhoud en tijd ) draagt; d. Taal en (bij-)bedoeling vraag niet steeds congruent aan doelen primair proces en/of van lage prioriteit in deze; e. Er is een enorm tekort aan zorgprofessionals die IN de zorg werken en al degenen die AAN de zorg werken behoren te beseffen dat zij van “toegevoegde belasting” zijn en dus op tweede plan staan.

  2. Robert Kreis

    Robert Kreis
    Dat “Ontregel de Zorg” niets oplevert was te voorspellen. Ook het IZA zal dat niet doen. Integendeel de bureaucratie zal nog verder toenemen. De administratieve last zit structureel verweven in het vigerende zorgsysteem. Nog meer adviesorganen om raad vragen is eveneens een zinloze zaak.