• Hidden
Abonneer u nu op dé podcast door de redactie van Skipr en Zorgvisie over de gezondheidszorg in Nederland Beluister de afleveringen van Voorzorg hier

Reader Interactions

Reacties 1

  1. pvanloon@planet.nl

    Het is eigenlijk onvoorstelbaar dat het verdwijnen van de enorme preventiekracht, die er ooit voor iedere baby in de Kraamzorg beschikbaar was, eerst zelfs als spotgoedkope “caritas” vanuit de Kruisverenigingen, door stelselwijzigingen, onbenul bij politici en kostenpolitiek bij ZV en instellingen, zo droevig tot deze brief moest leiden.
    Zijn we ons niet veel te veel gaan vergapen op inrichten van vooral “reparatiegeneeskunde” (industry- en moneydriven) en is de zeer krachtige preventiekennis uit de Gezondheidsleer niet te veel door liberaal denken in het ‘dat zoek je toch lekker zelf uit” hoekje terechtgekomen? Was het geen liberale bankier, die als minister de quote “Gezondheid is een keuze” plaatste boven zijn grote stelselwijziging???
    Ja lieve babies in Nederland, dat moesten jullie kennelijk ook maar eens achter je oren knopen. Voordat je na de kraamtijd al zittend en swipend jezelf in de grootste problemen gaat brengen.