• Hidden
Abonneer u nu op dé podcast door de redactie van Skipr en Zorgvisie over de gezondheidszorg in Nederland Beluister de afleveringen van Voorzorg hier

Reader Interactions

Reacties 1

  1. hmcmanagement

    Het gaat de goede kant uit maar nu nog zorgen voor het waarmaken van passende zorg in het Randland, het deel van Nederland dat buiten het gebruikelijke aandachtsgebied ligt dat we de Randstad noemen. Immers, vooral in het Randland ontbreekt het aan voldoende gekwalificeerd zorgaanbod dat op passende wijze fysiek bereikbaar is voor de zorgcliënt. Want met alleen online aanbod wordt niet voldaan aan passende zorg. Al diverse malen heb ik in artikelen in DeEerstelijns het probleem aan de orde gesteld van het gebrek aan passende zorg als gevolg van de tekort schietende leefbaarheid in het Randland waardoor zorgverleners in de Randstad blijven hangen. En met o.a. de afbouw van openbaar vervoer en andere voorzieningen in het Randland zal de situatie niet beter worden.
    Passende zorg zoals nagestreefd door de NZa en het Zorginstituut blijft een wensdroom zolang het Randland niet dezelfde inzet van de regering krijgt als de Randstad.
    Hans Hof, HMC/Profs4Zorg, 23-11-2022