• Hidden
Abonneer u nu op dé podcast door de redactie van Skipr en Zorgvisie over de gezondheidszorg in Nederland Beluister de afleveringen van Voorzorg hier

Reader Interactions

Reacties 2

 1. camperaddy@gmail.com

  Goed te lezen. Evelyn , succes!
  Belangrijk om binnen het hele zorgveld de verbondenheid in de ‘gezamenlijke professionele indentiteit’ van verzorgenden/ verpleegkundigen te (h)erkennen; in iedere functie , intramuraal , thuiszorg enz.; van advies individuele preventie tot functie bij VWS.
  Directe aanleiding van deze wens is de recente herschikking van de functie ‘verpleegkundig specialist’; teruggebracht van 5 naar 2 velden
  a. Alg. Gezondheids-Zorg en b GGZ.

 2. Koos Dirkse

  Het is weer een actie die alleen het ambtelijk apparaat kan nemen. Er moet gewoon meer geld naar de zorg en de zorgverleners betalen naar de waarde van de functie, zodat er meer mensen interesse krijgen in de zorg! Niet, zoals nu achterlopen in salaris. En als er dan in de Kamer gesproken wordt over salaris aanpassing lopen alle regeringspartijen de Kamer uit!
  De overheid hanteert een totaal verkeerd beleid in de zorgsector. En nu kun je wel de top gaan aanvullen, maar dat zal niets uitmaken!