Abonneer u nu op dé podcast door de redactie van Skipr en Zorgvisie over de gezondheidszorg in Nederland Beluister de afleveringen van Voorzorg hier

Reader Interactions

Reacties 2

 1. Maria

  Als gepensioneerd icu verpleegkundige met ruim 30 jaar ervaring heb ik met een groep oud collega,s de meeste nog biggeregistreerd familieleden van Coronapat.begeleid.
  Wij hebben aangegeven dat wij willen helpen na gevaccineerd te zijn , tot op heden op heden wordt daar niet op gereageerd.Wij weten dat de collega,s overbelast zijn niet op vakantie kunnen ,dat er bedden leeg staan.
  Onbegrijpelijk dat code zwart in beeld komt en dat hier al 1 jaar lang niets mee gedaan is.Heb me in begin Corona bij geschoold ,maar nooit meer iets gehoord

 2. zorg

  In de ruim 12 maanden van deze pandemie of is het meer een Plandemie?
  Is het werkelijk ongelofelijk wat een angst er in de samenleving is gebracht.
  Voor een virus waar de meeste mensen helemaal geen behandeling nodig hebben, hun eigen immuunsysteem kan het prima oplossen. Bovendien is het geen vaccin, maar een experiment. Een nieuwe technologie die zich nog in de testfase bevindt. Er zijn inmiddels jonge mensen onnodig overleden . Bloedexperts hebben ontdekt waarom het AstraZeneca -vaccin in bepaalde gevallen een ernstige stoornis in de bloedstolling veroorzaakt . Er blijken sprake van een extreme reactie van het immuunsysteem waardoor antistoffen worden aangemaakt tegen de eigen bloedplaatjes. Het goede nieuws is dat de aandoening valt op te sporen en te behandelen (aldus de Volkskrant) Hoezo is dat goed nieuws? De ziekte covid-19 zelf valt te behandelen op verschillende manieren, die hun succes in de praktijk ruimschoots hebben bewezen. Echter daar kan niets aan verdiend worden. Het werkelijk frappant dat dat en minister maar ook de politiek media ,en een groot deel van de medische establishment, deze farmaceutische bedrijven zoals een Astrazeneca met zeer veel rechtszaken aan de broek los laat op het publiek met een zeer omstreden experimenteel experiment.
  De rechtszaken van dit genoemde farmaceutische bedrijf zijn talloos . 21 boetes met een totaal van $ 1,148,775,284 in de afgelopen 19 jaar.
  En dan hebben we het hier over een code zwart . Moet het niet een code ROOD genoemd worden?? Inmiddels is dit hele Plandemische Covid 19 circus diep in de vezels van de samenleving doorgedrongen . Met zeer ontwrichtende maatschappelijke vrijheid berovende grondwettelijk overheidsmaatregelen. De schade die dit inmiddels heeft veroorzaakt ,en nog zal veroorzaken is vele malen groter als de daadwerkelijke kwaal van het virus. Het des temeer onvoorstelbaar dat artsen ( behoudens het artsen Covid collectief) zicht conformeren aan deze op z”n zachts uitgedrukte discutabel agenda van VWS .