• Hidden
Abonneer u nu op dé podcast door de redactie van Skipr en Zorgvisie over de gezondheidszorg in Nederland Beluister de afleveringen van Voorzorg hier

Reader Interactions

Reacties 6

 1. zorg

  Helen Mertens , voorzitter van de Raad van Bestuur van het Maastrichtse UMC , verklaarde op 25 oktober tegenover nieuwszender Limburg ,dat het overgrote deel van onze corona patiënten gevaccineerd is . Volgens Mertens is 80 % van de corona patiënten in het MUMC gevaccineerd ( officieel geïnjecteerd,) Een reportage in het AD van 18 oktober spreekt zelfs van 90%. Cijfers uit het buitenland wijzen ook niet op een pandemie van ongevaccineerde . In Vlaanderen blijkt uit zeer recente cijfers dat 60% van de Covid patiënten op de IC volledig geïnjecteerd was in de maand oktober. Dit is meegedeeld door de Belgische minister van Volksgezondheid. In Israël en het Verenigd Koninkrijk zijn de percentages nog hoger . Brandbrief intensivisten .
  De beschuldiging van De Jonge richting on geïnjecteerde houdt bovendien geen rekening met de relatief lage aantallen covid 19 patiënten in de ziekenhuizen . De IC -capaciteit ligt op 1150 bedden . Op 27 oktober lagen er 192 patiënten op de IC met covid 19 infectie. Volgens cijfers van onderzoeksinstituut NIVEL ligt het aantal patiënten met een influenza -achtig ziektebeeld ( inclusief covid 19) al sinds de tweede week van april 2020 onder de epidemische grens . Als we dit beeld plaatsen bij dit dwang middel van deze volkomen onzinnige QR code is het toch klip en klaar , dat deze QR code totaal niets heeft te maken met de gezondheid van het Nederlandse volk en andere landen waar het covid virus feitelijk wordt misbruikt om dictaturale maatregelen en een controle staat in de voeren .

  • Frank Conijn

   Regeren is vooruitzien. En bij exponentiële grafieken moet je vroeg ingrijpen. Verder is de toename van gevaccineerden in het ziekenhuis heel goed te verklaren: dat zijn mensen waarbij de vaccins niet goed of lang werken, zoals 80-plussers en mensen met een afweerstoornis, al dan niet als gevolg van afweeronderdrukkende medicijnen die ze nodig hebben. En de groep gevaccineerden wordt steeds groter, dus het absolute aantal waarbij de vaccins niet goed/lang werken ook.
   .
   Zie bijvoorbeeld ook deze Twitterdraad: https://twitter.com/mkeulemans/status/1456057680657895427?s=20.
   .
   Verder gaan de risicogroepen boostershots krijgen, waardoor de cijfers weer zullen verbeteren.

 2. Frank Conijn

  Gister op Nieuwsuur:
  .
  In Frankrijk is een vaccinatieplicht voor zorgpersoneel ingevoerd. Het uiteindelijke resultaat was dat slechts 1% zich niet liet vaccineren en geschorst werd.
  .
  Dan lijkt het me duidelijk dat de werkdruk voor ziekenhuispersoneel lager zal worden als op de werkplek een coronatoegangsbewijs verplicht gaat worden: 1% minder personeel, maar veel minder ziekenhuisopnames. Ik ga daarbij uit van spoedige boostershots voor de risicogroepen, zoals aangekondigd.

  • HB

   De injecties helpen toch niet zo goed, want er moet een booster komen. En dan nog een en nog een. En hoe zit het dan met de QR code. Geldt deze nog als je geen booster neemt? Ondertussen wordt iedereen ingespoten met spul dat nu al zorgt voor duizenden doden en gewonden die gelinkt zijn aan de injecties. En wat doet dat op de lange termijn? Oh ja Nieuwsuur. Doen alsof ze alles uitzoeken, maar laten het na om de databases van bijwerkingencentra mee te nemen en eens kritische wetenscheppers uit te nodigen. Blijf vooral in het sprookje van de farmaceuten geloven.

 3. zorg

  Fauci , de Amerikaanse Van Dissel , onder vuur om gruwelijke dierproeven. Anthony Fauci , het boegbeeld van het corona beleid van de regering Biden , is in de Verenigde Staten in opspraak gekomen vanwege de financiering van gruwelijke experimenten op honden. Het is het zoveelste incident rond Fauci , die steeds meer onder vuur komt te liggen . Fauci ligt ook onder vuur vanwege het voortdurend verplaatsen van spreekwoordelijke doelpalen . Zo zei hij in het begin van de pandemie dat mond gehoorzaamheid maskers alleen voor zorg medewerkers nodig waren . Een paar maanden later drong hij erop aan dat iedereen gehoorzaamheid maskers moest dragen . Dit veranderde later naar dubbele gehoorzaamheid maskers. Een ander leugen om bestwil van Fauci was zijn bewering dat de bevolking tussen de 60-70% geimmuniseerd zou moeten zijn tegen covid 19 om het normale leven weer te kunnen oppakken . Langzaam begon hij het percentage steeds hoger op te krikken naar 80% en toen naar 90% . Nu is volgens hem 99% . Toen hem door de New York Times werd gevraagd naar het veranderende getal gaf hij aan het percentage omhoog te hebben genudged om feitelijk de injectie bereidheid te verhogen en daarmee de verkoopcijfers van deze genetische modificatie spuit te verhogen . Fauci stelde ook , in januari 2020,. dat asymptomatische transmissie van covid 19 nauwelijks voorkwam en nog nooit de aanjager was geweest van een infectieuze respiratoire uitbraak . Toch zei hij daarna dat gezonde mensen een gehoorzaamheid maskers moesten dragen , 1,5 meter afstand houden en een quarantaine plicht moesten krijgen na een ,( vals ) positieve ( feitelijk onbruikbare ) PCR test , ook al hebben ze geen symptomen. Hij schiet nu opnieuw in eigen voet door te zeggen dat volledig geïnjecteerde mensen nog steeds een gehoorzaamheid maskers moeten dragen. Hier wordt opnieuw onderstreept hoe het Wereldtoneel achter deze plandemie covid 19 aan alle kanten wordt misbruikt .

 4. HB

  De injecties helpen toch niet zo goed, want er moet een booster komen. En dan nog een en nog een. En hoe zit het dan met de QR code. Geldt deze nog als je geen booster neemt? Ondertussen wordt iedereen ingespoten met spul dat nu al zorgt voor duizenden doden en gewonden die gelinkt zijn aan de injecties. En wat doet dat op de lange termijn? Oh ja Nieuwsuur. Doen alsof ze alles uitzoeken, maar laten het na om de databases van bijwerkingencentra mee te nemen en eens kritische wetenscheppers uit te nodigen. Blijf vooral in het sprookje van de farmaceuten geloven.