• Hidden
Abonneer u nu op dé podcast door de redactie van Skipr en Zorgvisie over de gezondheidszorg in Nederland Beluister de afleveringen van Voorzorg hier

Reader Interactions

Reacties 2

  1. c.blankers1@kpnplanet.nl

    Ik ben als verzekerde van DSW het helemaal eens met Aad de Groot.
    Wat mij opvalt is, dat de burger steeds meer hun rechten worden ontnomen. De machtige mannen en vrouwn bepalen wat er met de burger gebeurd en wat ze nog mogen hebben. Dictatuur in de Zorg! We zijn overgeleverd aan de hyena’s en de overheid, die schuldig is aan de slechte zorg, houdt zich afzijdig.Steeds meer mensen van het ruif laten eten, terwijl de hardwerkende Nederlander altijd goed heeft betaald voor goede zorg op de oude dag.Wet- en regelgeving zijn gemaakt om ons te beperken en alles va ons af te pakken. Het is al jaren geroepen. We krijgen Amerikaanse toestanden. Waar is mener Hoogervorst die ons iets anders voor heeft gehouden. Die zit veilig in het buitenland. Ik probeer nu al weinig gebruik te maken van de zorg en beroep mij vaker op orthmoleculair. De tandarts, huisarts en oogarts hebben mij dit jaar nog niet gezien. Waarom komen we niet in opstand als de boeren?

  2. Frans Fakkers

    Ben het met je eens. Het is de dictatuur die is ontstaan door de invoering van de markwerking in de zorg. Het gaat gewoon om nieuwe verdienmodellen te maken met uitschakeling van de zorgvrager. De zorg begint met de zorgvrager. Dat is de kern. Daarvandaan moet je vertrekken. Daar komt de zorgvraag vandaan. Zonder zorgvrager geen zorgaanbieders. We hebben meer dan ooit de Wijkzuster nodig. Als Kruisvereniging Noord Brabant merken wij dat dagelijks. De tegenwerking uiteraard ook. De zorg moet afgestemd zijn op wat de mensen willen met raad en advies van de onafhankelijke wijkzuster.