• Hidden
Abonneer u nu op dé podcast door de redactie van Skipr en Zorgvisie over de gezondheidszorg in Nederland Beluister de afleveringen van Voorzorg hier

Reader Interactions

Reacties 1

  1. e.kersten@altrecht.nl

    Dit artikel straalt, naar mijn mening, veel ¨Dwang & Drang¨ ondertoon uit, daar hebben wij in de GGZ net een nieuwe wet voor (!!)
    Even memoreren: uit een onderzoek is gebleken dat de stand van zaken is dat ong. 30% van instellingen en ziekenhuizen de Green Deal getekend hebben en daarvan een behoorlijk percentage reeds gecertificeerd is (brons-zilver-goud) ong. 30% maakt aanstalten om dit ergens in de nabije toekomst te gaan doen en zon 40% denkt er vooralsnog helemaal niet aan en wacht tot het mogelijk verplicht gaat worden. Er is geen sprake van urgentie. Ik heb nog van geen enkele collega gehoord dat ie beboet zijn of dat er dwingende maatregelen genomen zijn vanuit de verzekeraars. Voorts: ¨Of negatief in het nieuws komen, omdat je niet aan je duurzame verplichtingen voldoet?¨ Imagoschade. Hier denken wij helemaal niet aan. Wij zijn bezig met onze hoofdtaak; cliënten beter te maken.