ACTUEEL

Kandidaat Zorgmanagers van het Jaar genomineerd

Linda Bijl, Rob Dillmann en Andrea van der Meer zijn door vakblad Zorgvisie genomineerd voor de titel van Zorgmanager van het Jaar 2012.

Orthopedagoge Bijl is oprichter van de Opvoedpoli in Amsterdam, een ambulante ggz-organisatie die zich vooral richt op jeugd en gezin. Dillman is sinds 2005 bestuursvoorzitter van het Zaans Medisch Centrum. Van der Meer is algemeen directeur van de divisie Cura van Altrecht.

Winnaars

De titel van Zorgmanager van het Jaar werd vorig jaar gewonnen door bestuursvoorzitter Greet Prins van Philadelphia Zorg in Nunspeet. Eerdere winnaars zijn onder anderen Eelco Damen van Cordaan, Emile Lohman, destijds bestuursvoorzitter van UMC St. Radboud en Marjanne Sint van de Isala klinieken.

Talent

Als Talent van het Jaar 2012 zijn genomineerd Kim van Leeuwen, Ingrid Geerts en Marijke Doevendans, respectievelijk teamleider bij de afdeling Orthopedie van de Reinier de Graaf Groep in Delft, verandermanager bij het LangeLand Ziekenhuis in Zoetermeer en teamleider bij de Stichting Prisma in Nieuwendijk. De winnaars worden op 12 april bekend gemaakt.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top