ACTUEEL

Skipr in dialoog met de Dalai Lama

Met als keynote speaker de Dalai Lama steekt de Skipr Business Club van wal op vrijdag 5 juni. Leiderschap en duurzaamheid is de rode draad tijdens deze happening in de Grote Kerk in Den Haag.  De geestelijk leider van Tibet gaat in dialoog met onder anderen oud-premier Ruud Lubbers, oud-formateur Herman Wijffels en Menzis-bestuursvoorzitter Roger van Boxtel.

Skipr Business Club voor leiders en inspirators in de zorg

Het programma illustreert op treffende wijze wat de Business Club beoogt: leiders en inspirators in de zorg, die diepgaand met elkaar van gedachten wisselen en in gesprek gaan met de inspirerende buitenwereld. Voor de leden is de Business Club een unieke gelegenheid om zich vier keer per jaar met elkaar te bezinnen op de rol van leiderschap. Dit gebeurt steeds onder aanvoering van een bijzondere gastspreker.

Membership en aftrap Business Club

Het membership van de Skipr Business Club is voorbehouden aan mensen met een toonaangevende positie of een bijzondere bijdrage aan de zorg. Skipr-hoofdredacteur Ruud Koolen heet u van harte welkom. Voor informatie over de Skipr Business Club kunt u mailen naar Skipr of u kunt u direct aanmelden.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top