ACTUEEL

Directeur Annemarie Zuidweg verlaat Hospice Bardo

Directeur Annemarie Zuidweg verlaat Hospice Bardo

Annemarie Zuidweg heeft aangegeven dat zij haar functie als directeur van Hospice Bardo wil neerleggen. Ze is sinds vijf jaar directeur van het hospice in Hoofddorp. "Nu de nieuwbouw gerealiseerd is, is het voor mij een natuurlijk moment om de bakens te verzetten", zegt Zuidweg.

Zuidweg

Zuidweg trad aan toen Bardo nog in een soort noodvoorziening zat op het terrein van verpleeghuis Bornholm. Zij is toen amen met onder meer George Görtemöller aan de slag gegaan met de al bestaande plannen voor nieuwbouw. Zijn naam is verbonden aan de nieuwbouw via het Görtemöllerplein.

Toekomst

Zuidweg: “Ik ben ervan overtuigd dat het fundament er staat. Er ligt een toekomstvisie die hout snijdt, en er staat een gebouw dat daar optimaal geschikt voor is. Om het huis heen staan vele vrienden: ondernemers, particulieren, bestuurders, ketenpartners en maatschappelijke organisaties. Dit is het moment voor de volgende stap: Bardo verder ontwikkelen tot centrum voor palliatieve zorg. Een mooie klus voor de volgende directeur.”

(Bron: Hospice Bardo /  Hoofddorpse courant)

1 Reacties

om een reactie achter te laten

jaap de bruin

14 mei 2012

Een verlies voor Bardo! Een geweldige prestatie gerealiseerd. Een nieuwe uitdaging ..... ze zullen voor je in de rij staan. Succes

Top