ACTUEEL

Half miljoen voor oud-bestuurders Addictioncare

De twee voormalige directeuren van kliniek voor verslavingszorg Addictioncare in Veldhoven staan in de top tien van grootverdieners in de geestelijke gezondheidszorg van 2011. Dit blijkt uit een onderzoek van het vakplad Psy.

Op plaats 6 van de top 30 van bestverdienende bestuurders in de ggz van 2011 staat Nico S met een inkomen van 251.440 euro. Vlak na hem op nummer 7 komt zijn compagnon Bas de B. die over 2011 een bedrag van 246.732 verdiende.

Incidenten

Dit is opmerkelijk omdat beide directeuren in december 2011 zijn ontslagen na twee incidenten Nico S. werd veroordeeld voor het opzettelijk inrijden met een auto op een terras. Bas de B. veroorzaakte opschudding in een vliegtuig toen hij de nooddeuren wilde openen en de cockpit binnen wilde dringen. Beide voormalig directeuren waren onder invloed van drank en/of drugs tijdens de incidenten.

1 Reacties

om een reactie achter te laten

Anoniem

20 juli 2012

Schandalig, en daardoor wordt ons ziektekostenverzekering onbetaalbaar. Dat zou je toch zelf niet willen. Ze hebben een voorbeeld functie, worden er naar betaald, doen hun werk niet goed en toch krijgen ze nog een beste smak geld mee.
Vanuit het kabinet roepen ze steeds: Daar moet wat aan gedaan worden, en vervolgens doen ze er niets mee.
Alleen maar schreeuwen!!~!! Het is veel gemakkelijker om de prijs bij de gewone burger neer te leggen.
Wat kunnen wij hier nu aan doen?

Top