ACTUEEL

Duvivier vertrekt als bestuursvoorzitter VGZ

Duvivier vertrekt als bestuursvoorzitter VGZ

Martin Duvivier treedt vanaf 1 september 2013 af als voorzitter van de Raad van Bestuur bij Coöperatie VGZ. Dit maakt de zorgverzekeraar vandaag bekend.

Rob Hillebrand, nu vice-voorzitter raad van bestuur van VGZ, volgt Duvivier op.

Overdracht

Martin Duvivier is sinds 2008 werkzaam bij Coöperatie VGZ en haar rechtsvoorganger Univé-VGZ-IZA-Trias. Vanaf 1 april 2013 zal hij zijn werkzaamheden overdragen aan zijn collega-bestuurders en de raad van commissarissen. Na zijn vertrek zal de raad van bestuur bestaan uit Rob Hillebrand, Maurice Oostendorp (CFO) en het nieuw te benoemen lid.

Eigen bedrijf 

Duvivier treedt terug om privé redenen. “Met mijn gezin heb ik in elke levensfase gekozen voor een passende balans tussen werk en privé. Nu onze kinderen het huis uit gaan, willen we graag meer ruimte om werktijden en werkinhoud zelf vorm te kunnen geven. Daarom begin ik volgend jaar met mijn vrouw een eigen bedrijf, in de wetenschap dat ik Coöperatie VGZ in goede handen achterlaat."

1 Reacties

om een reactie achter te laten

Anoniem

16 december 2012

Klokkenluider?

Wanbeleid van de zorgverzekeraar.
Burgers van Nederland u gaat meer premie betalen. De zorgverzekeraar verlaagt de contract prijzen met de zorgverleners. Gevolg minder zorg door u te ontvangen daar waar u zorg nodig heeft.
Meer premie met daar tegenover minder uitgaven door de zorgverzekeraar.
Bovenstaande is een aspect waarmee de zorgverzekeraar wanbeleid voert helaas zijn er meerdere die onder andere er voor zorgen dat zorgkosten schrikbarend oplopen.
Minister Schippers wordt wakker, anders keurt u blijkbaar het gevoerde beleid van de zorgverzekeraars goed.
Ben benieuwd hoe het machtsspel gaat verlopen. Toch maar weer ten koste van de burger!

Top