ACTUEEL

Elisa Carter vertrekt bij Erasmus MC

Elisa Carter vertrekt bij Erasmus MC

Elisa Carter vertrekt uit de raad van bestuur van het Erasmus Medisch Centrum. Dit heeft zij onlangs aan de raad van toezicht laten weten. Carter vertrekt per 1 januari 2013 bij het Rotterdamse ziekenhuis.

Carter vertrekt om persoonlijke redenen.  Zij is tot de conclusie gekomen dat zij zich gezien haar specifieke kwaliteiten en belangstelling wil gaan richten op een nieuwe uitdaging buiten het Erasmus MC. “Ik kijk terug op een boeiende en enerverende periode, waarin het Erasmus MC zijn positie als vooraanstaand universitair medisch centrum heeft verstevigd.”

Guyana

Voordat Carter lid werd van de raad van bestuur van het Erasmus MC, was zij van 2004 tot 2010 lid van de raad van bestuur van  Eindhoven. Ook is zij bestuurdergeweest van het RIAGG Maastricht. Haar levensverhaal is opmerkelijk: van berooide immigrant uit Guyana tot bestuurder, die leiding geeft aan duizenden.

Skipr 99

In de meest recente Skipr 99 lijst stond Carter op positie 21 van de meest invloedrijke bestuurders uit de Nederlandse zorg. Lees ook het interview dat Skipr in 2010 had met Elisa Carter.

---

Skipr daily brengt u elke ochtend voor 8:00 uur een overzicht van het meest actuele nieuws. Abonneer u gratis op deze dagelijkse e-mailnieuwsbrief.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top