Finance

Jaspert Meijburg 'Head van het jaar'

HEAD, de vereniging van financials in de zorg, heeft Jaspert Meijburg (48) van Stichting Talant in Heerenveen gekozen als head van het jaar.

Rust in organisatie

Concerncontroller Jaspert Meijburg (48), twaalf jaar werkzaam voor Stichting Talant was genomineerd omdat hij als vakman onmisbaar is geweest in het proces om Talant uit een moeilijke financiële situatie te brengen Door accurate rapportages en optimaal gebruik van wet- en regelgeving heeft hij de afgelopen jaren financiële rust in de organisatie weten te brengen.

Jury en criteria

De HEAD-jury, bestaande uit voorzitter Hans ten Rouwelaar, universitair docent bij Nyenrode business university, André Loogman van PricewaterhouseCoopers en Hans Boelen voorzitter van de raad van bestuur van GGZ Delftland beoordeelde de genomineerden op basis van vijf criteria: goede communicatieve vaardigheden, goede technische vaardigheden, openstaan voor nieuwe ontwikkelingen, effectief (zaken voor elkaar krijgen) en betrokken zijn (invloed uitoefenen op de werkvloer door initiatieven te krijgen en te nemen) en een goede educatie of opleiding hebben genoten (met academisch denkniveau).

Veelzijdig uitblinker

Uit de opgestelde verslagen van de bestuurders en medewerkers blijkt Meijburg op alle vijf criteria uit te blinken. Hij is breed opgeleid, heeft een rijke werkervaring en weet ook mensen te motiveren. Door zijn betrokkenheid bij talloze besluiten en zijn grondige vakkennis kan Meijburg allerlei zaken voor elkaar krijgen, maar hij houdt daarbij de grote beleidslijnen van de organisatie nauwgezet in het oog. Daarnaast is hij geduldig en rustig en heeft een geweldig gevoel voor humor. Meijburg is authentiek en integer en wordt door iedereen in zijn omgeving dan ook erg gewaardeerd.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top