ACTUEEL

Zorglogistiekbedrijven bundelen zich in consortium

Zorglogistiekbedrijven bundelen zich in consortium

Zeven bedrijven in de (zorg)logistiek gaan samenwerken in het programma DistriZorg. Dit is een programma van de Economic Development Board Almere (EDBA) om te komen tot innovatieve proposities op het gebied van inkoop en logistiek voor zorginstellingen. De partijen hebben donderdag de intentieovereenkomst getekend.

Deze tweejarige samenwerking moet leiden tot een integrale en innovatieve aanpak en uiteindelijk een nieuw distributiecentrum voor zorglogistieke dienstverlening in Almere voor de Metropoolregio Amsterdam.

DistriZorg

Het consortium DistriZorg bestaat bij de start uit de bedrijven: Mediq (Mediq Apotheek, Distrimed en Medeco), Welzorg, Hospital Logistics, Vegro Verpleegartikelen, Vos Logistics, Synergy Health en CleanLeaseFortex. Deze bedrijven richten zich op verschillende onderdelen in de zorglogistiek. De komende maanden wordt het consortium mogelijk aangevuld met geïnteresseerde partijen.

Namens de EDBA heeft voorzitter Annemarie Jorritsma de intentieovereenkomst tot samenwerking ondertekend. De EDBA ondersteunt het programma door een bijdrage te leveren aan het projectmanagement, de communicatie, het gebruiken van het netwerk van de leden van de board en het interesseren van zorginstellingen in de regio voor nieuwe proposities.

1 Reacties

om een reactie achter te laten

Anoniem

1 juni 2013

Skipr heeft deze reactie verwijderd.
Skipr stelt als voorwaarde aan reacties op deze website: u reageert op de inhoud van het betreffende bericht of blog.
Niet op andere onderwerpen of publicaties van derden. Aanvallen op personen, diskwalificaties en kwetsende reacties verwijderen we zonder overleg.
Hinderlijk achtervolgen van personen staan wij niet toe. Voor wie volhardt in het plaatsen van beschuldigingen, sluit Skipr de toegang tot de reactiemogelijkheid af.


Dit bericht is bewerkt door de beheerder op 03-06-2013 10:04.

Top