ACTUEEL

Van der Wouden wordt directeur zorg Dimence

Van der Wouden wordt directeur zorg Dimence

Saskia van der Wouden is per 1 juni benoemd tot directeur zorg van regio West-Overijssel van ggz-aanbieder Dimence. Zij vormt samen met Herbert van Petersen de directie van deze regio.

Van der Wouden heeft jarenlange ervaring als psychiater en directeur behandelzaken en was tot voor kort werkzaam als directeur zorg bij GGZ Rivierduinen.

Ontwikkelingen

“Hoe verbind ik vorm en inhoud, dat is waar ik me het liefst mee bezig houd. Ik zet me in voor een systeem waarin de hulpverlener zijn werk optimaal kan uitvoeren én dat bestand is tegen ontwikkelingen in de omgeving.” Daarbij verwijst Dimance in een persverklaring naar de komst van de basis-ggz en de veranderingen in de Wet verplichte geestelijke gezondheidszorg.Dit is een tijd waarin er van alles op ons af komt. Daarom streef ik naar een financieel gezonde organisatie waarin creativiteit behouden blijft”, zegt Van de Wouden.

Dimence biedt geestelijke gezondheidszorg en welzijn voor iedereen in Oost-Nederland. Ruim 2.400 medewerkers werken dagelijks vanuit ruim zestig locaties voor in totaal 30.000 cliënten en patiënten per jaar met psychische problemen of psychiatrische stoornissen.

3 Reacties

om een reactie achter te laten

Koppenol

10 juni 2013

Salaris?

Koppenol

10 juni 2013

Salaris?

Peter Koopman

11 juni 2013

Een mooie functie in een moderne zorginstelling met fijne collega's ten dienste van een bijzondere regio. Een felicitatie waard! Inhoud van multidisciplinaire specialistische ggz is gebaseerd op de drie erkende specialistische vak- gebieden die als som wordt geboden. Dit naast monodisciplinaire ggz-specialismen en generalismen. Het vormt een uitdaging om gezien alle hervormingen hieraan gestalte te geven in het belang van degenen die zich aan deze ggz toevertrouwen. Succes en een goede start gewenst.

Top