ACTUEEL

Paul Venhoeven gaat Maxima Centrum leiden

Paul Venhoeven is benoemd tot voorzitter van de raad van bestuur van het Prinses Maxima Centrum voor Kinderoncologie in Utrecht. Hij wordt in die functie verantwoordelijk voor het financieel bestuur.

Medebestuurders

Venhoeven was tot 1 oktober partner van KPMG Healthcare. Zijn medebestuurders worden CMO Rob Pieters en COO Hanneke de Ridder-Sluiter. Hanneke de Ridder en Rob Pieters zijn in een andere rol nauw betrokken geweest bij de aanloop naar de totstandkoming van het Prinses Máxima Centrum. Rob Pieters als hoofd Kinderoncologie van het ErasmusMC-Sophia Kinderziekenhuis en voorzitter van de raad van toezicht van de Stichting Kinderoncologie Nederland (SKION) en Hanneke de Ridder als bestuurder van SKION en voorzitter van de projectdirectie in de planfase van het Centrum.

Organisatie

Halverwege 2014 begint het Prinses Máxima Centrum met de geconcentreerde behandeling van een beperkt aantal specifieke typen tumoren. Daarnaast neemt de nieuwe raad van bestuur de verantwoordelijkheid voor de bouw en de organisatie van het nieuwe centrum dat in 2016 zijn deuren opent.

1 Reacties

om een reactie achter te laten

Nekschot

3 november 2013

Skipr heeft deze reactie verwijderd.
Skipr stelt als voorwaarde aan reacties op deze website: u reageert op de inhoud van het betreffende bericht of blog.
Niet op andere onderwerpen of publicaties van derden. Aanvallen op personen, diskwalificaties en kwetsende reacties verwijderen we zonder overleg.
Hinderlijk achtervolgen van personen staan wij niet toe. Voor wie volhardt in het plaatsen van beschuldigingen, sluit Skipr de toegang tot de reactiemogelijkheid af.


Dit bericht is bewerkt door de beheerder op 05-11-2013 09:34.

Top