ACTUEEL

Ggz-aanbieders richten forensisch instituut op

De ggz-instellingen De Kijvelanden, Altrecht en Parnassia willen een gemeenschappelijke onderneming oprichten. Deze krijgt de naam Forensisch Psychiatrische Combinatie Randstad ( FPCR). In de nieuwe organisatie willen de drie ggz-instellingen gezamenlijk forensische psychiatrie aanbieden.

 De drie ggz-instellingen hebben dit op 18 november 2013 kenbaar gemaakt aan de Autoriteit Consument en Markt (ACM).

De Kijvenlanden biedt regionaal en landelijk klinische forensisch psychiatrische zorg voor volwassen. Daarnaast biedt De Kijvenlanden  niet-klinische forensisch psychiatrische zorg in de regio’s Rotterdam, Breda, Dordrecht en Tilburg. Altrecht biedt GGZ, orthopsychiatrie, forensisiche psychiatrie en zorg voor patiënten met een verstandelijke beperking in combinatie met een psychiatrische en/of gedragsstoornis. De kernregio van Altrecht is de regio Utrecht. Parnassia: biedt ggz, verslavingszorg, forensische psychiatrie en woonbegeleiding met name in de regio’s Haaglanden, Rotterdam-Rijnmond en Noord-Holland.

------

Hoe houdbaar is de top van de Nederlandse zorg? Kom naar het Skipr 99 event

U bent niet te oud. En ook niet te jong. U bent op uw plek in Skipr generaties; een spetterende live talkshow tijdens het Skipr 99 event op woensdag 18 december 2013. Voor het eerst staan tijdens het Skipr 99 event de masterclasses financiën, innovatiestrategie en governance het menu. Meld u vandaag nog aan voor één van de masterclasses en de Skipr 99 talkshow.

 

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top