ACTUEEL

IGZ tikt tandarts op de vingers

IGZ tikt tandarts op de vingers

De Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) heeft tandarts Van Wijngaarden uit Dordrecht verboden te werken met roterende en scherpe instrumenten.

Volgens de inspectie zijn de lichamelijke beperkingen van de tandarts dusdanig ernstig dat hij niet veilig kan werken met dergelijke instrumenten. Dit heeft de inspectie tijdens een bezoek aan de praktijk op 20 november 2013 geconstateerd. Het bevel geldt ook voor werkzaamheden die Van Wijngaarden eventueel elders als tandarts verricht. Instrumenten die nodig zijn voor diagnostiek mag hij wel gebruiken.

Het bevel is ingegaan op vrijdagmiddag 29 november 2013 en is zeven dagen geldig. De minister van VWS kan het bevel verlengen.

------

Hoe houdbaar is de top van de Nederlandse zorg? Kom naar het Skipr 99 event

U bent niet te oud. En ook niet te jong. U bent op uw plek in Skipr generaties; een spetterende live talkshow tijdens het Skipr 99 event op woensdag 18 december 2013. Voor het eerst staan tijdens het Skipr 99 event de masterclasses financiën, innovatiestrategie en governance het menu. Meld u vandaag nog aan voor één van de masterclasses en de Skipr 99 talkshow.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top