ACTUEEL

Honderd banen weg bij ziekenhuizen Leveste

Bij de ziekenhuizen in Emmen, Hoogeveen en Stadskanaal verdwijnen 100 fulltime arbeidsplaatsen. Dat is het gevolg van een bezuinigingsoperatie van Zorggroep Leveste Middenveld, waar de drie noordelijke ziekenhuizen onder vallen, meldde een woordvoerder van Leveste woensdag.

De ziekenhuizen moeten volgend jaar samen 13 miljoen euro besparen. Leveste verwacht de bezuiniging op te vangen door natuurlijk verloop, een vacaturestop en het niet verlengen van tijdelijke contracten.

Bij de ziekenhuizen (Scheper Ziekenhuis in Emmen, Refaja in Stadskanaal en Bethesda in Hoogeveen) werken in totaal zo'n 3000 mensen. (ANP)

2 Reacties

om een reactie achter te laten

Anoniem

18 december 2013

Gaat goed hoor VVD! We halen die miljoen werkelozen echt wel. Het schiet al lekker op. Alle beetjes helpen en straks de grote klappen in 2014. Goed bezig Markje Rutte en Samson. In de uitverkoop met die BV Nederland of zoals werkgevers Wientjes al voorstelde: gooi nog wat tafelzilver er tegenaan,.

bezorgd

20 december 2013

VVD:De economie moet groeien: Koop toch die auto of dat huis?
We zijn uitgegroeid met deze economie: op naar anders, duurzaam en lange termijn planning ipv loonslaaf zijn van de verwoestende ad hoc economie van VVD bonzen. Oude vriendjespolitiek maak plaats voor jong, sociaal, humaan, diervriendelijk en duurzaam.

Top