ACTUEEL

Intrakoop en IVM onderzoeken samenwerking

Intrakoop en IVM onderzoeken samenwerking

Intrakoop, inkoopcoöperatie van de zorg, en het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) onderzoeken in de komende maanden de mogelijkheden voor samenwerking. Ruud Coolen van Brakel, directeur Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik, en Frank Kaptein, directeur/bestuurder Intrakoop, hebben op 12 februari een intentieverklaring getekend.

De focus van de samenwerking ligt op kwaliteitsverbetering en verlaging van de Total Cost of Ownership van farmaceutische cliëntenzorg in de care sector. Intrakoop en het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik vullen elkaar aan in de kennis en expertise die zij zorginstellingen bieden op het gebied van farmaceutische cliëntenzorg.

Intrakoop adviseert en begeleidt zorginstellingen bij het selecteren van de juiste farmaceutische leverancier, van het maken van goede afspraken tot en met het coachen van de samenwerking tijdens de hele looptijd van het contract en het verzorgen van contractmanagement. Het IVM biedt zorginstellingen onafhankelijke farmaceutisch inhoudelijke expertise en capaciteit.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top