ACTUEEL

Urologiemaatschap Achterhoek valt uit elkaar

De urologen van het Streekziekenhuis Koningin Beatrix in Winterswijk en die van het Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem gaan uit elkaar. Dat meldt de Gelderlander op zijn website.

Volgens de regionale krant stappen de twee urologen uit Winterswijk uit de maatschap. De samenwerking zou al per 1 maart beëindigd zijn wegens tegenvallende resultaten. De maatschap werd in 2011 gevormd.

De urologen van het SKB zouden nu willen gaan samenwerken met collegae van Medisch Spectrum Twente in Enschede. Ook zoeken ze uitbreiding van hun vakgroep.

Afgeblazen fusie

Eerder was er sprake van vergaande samenwerking en zelfs fusieplannen tussen de ziekenhuizen uit Winterswijk en Doetinchem. De plannen daarvoor werden precies twee jaar geleden echter afgeblazen.

1 Reacties

om een reactie achter te laten

Anoniem

23 maart 2014

Laat die urologen kontakt opnemen met Loek Winter! Hij is de enige die winsten maakt. Voorwaarde is wel dat je onder zijn bestuur moet werken en pas een bonus krijgt als je presteert. Maar als je presteert naar het oordeel van Winter zit je gebakken en heb je de zekerheid van een vast contract. Eenvoudig is het niet maar Winter bereikt wel het meeste bij de ING bank waar zijn vrienden werken. Dus zorg dat je in dienst komt bij Winter en stop met eigen maatschappen. Je redt het niet. Wij urologen hebben behofte aan een sterke background. Winter kan dat regeln op zijn voorwaarden die gewoon zonder meer uitstekend te noemen zijn. De ING zelf staat garant voor je eigen BV

Top