ACTUEEL

Buitenlandse verzekeraar contracteert Limburgse ggz

Ggz-kliniek U-center in Epen is gestart met het behandelen van Engelstalige cliënten. Een aantal grote, wereldwijd opererende verzekeraars heeft U-center gekozen als preferred supplier voor behandelingen tegen depressie, burn-out, angst, trauma en verslaving, zo laat de Limburgse ggz-aanbieder weten.

In de Zuid-Limburgse regio rond de kliniek zijn veel expats werkzaam voor onder meer de NAVO. Volgens U-center is de vraag naar effectieve, Engelstalige therapeutische zorg de laatste jaren sterk gegroeid. Dankzij contracten met verzekeraars SOS International, Global Benefits Group, Tiecare International, Tricare en Cigna kan U-center deze zorgvraag honoreren.    

BV Nederland

Volgens Albert Hietink, CEO van U-center, profiteren zowel cliënten als de regio hiervan. “Zolang behandelingen kwalitatief sterk en integer worden uitgevoerd, is het goed dat de zorg nu ook geld oplevert voor de BV Nederland. Tegelijkertijd kunnen de werknemers of partners van werknemers van de NAVO en andere expats rondom Brussel daarvan profiteren.”

U-center is een private GGZ-instelling gekwalificeerd door het ministerie van VWS voor klinische en ambulante behandeling van mensen met een depressie, burn-out, angst, trauma en verslaving.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top